XLVI. Kémiai Előadói Napok

A XLVI. Kémiai Előadói Napok kiadványfüzetét itt olvashatja

A korábbi évek kiadványait az alábbi linkeken keresztül érheti el:

A XLV. Kémiai Előadói Napok kiadványfüzete

A XLIV. Kémiai Előadói Napok kiadványfüzete

A XLIII. Kémiai Előadói Napok kiadványfüzete

Az alábbiakban a XLVI. Kémiai Előadói Napok felhívását találja, a konferencia általános jellegzetességeinek bemutatása érdekében. A 2024-ben rendezendő, XLVII. Kémiai Előadói Napokkal kapcsolatos információkkal folyamatosan bővítjük a honlapot.

Újra Kémiai Előadói Napok a Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja szervezésében! Szeretettel várunk minden érdeklődőt a XLVI. Kémiai Előadói Napokra, ahol egy kötetlen, barátságos és inspiráló környezetben oszthatjuk meg tudományos munkáinkat, eredményeinket és tapasztalatainkat!
A dedikáltan fiataloknak szóló konferenciára várjuk középiskolai, BSc, MSc és PhD hallgatók jelentkezését a kémia bármely területét érintő kutatási és fejlesztési munkákkal.

Dátum: 2023. október 17-19. (kedd-szerda-csütörtök)
Helyszín: Szeged, Szegedi Akadémiai Bizottság (SZAB) Székháza, 110. Előadó 6720 Szeged, Somogyi u. 7 (110. Előadó).

A sokéves hagyománynak megfelelően a Magyar Kémikusok Egyesülete Nívódíjai is a konferencián kerülnek átadásra.

Miért érdemes részt venni?
🌟 Fejlődés és tanulás: Kipróbálhatod magad, tapasztalatot szerezhetsz a prezentációkban és a tudományos párbeszédekben. A konferencia során olyan szakmai impulzusokat kaphatsz, amelyekre máshol ritkán van lehetőség.

🤲 Közvetlen és barátságos környezet: Itt a lehetőség, hogy szabadon kibontakozz, és megoszd gondolataidat a fiatal kutatók közösségével. Itt senki sem idegen, mindenki egy közös szenvedéllyel rendelkezik: a tudománnyal!

🌐 Kapcsolatok építése: A konferenciavacsora és a kávészünetek remek alkalmat nyújtanak arra, hogy inspiráló munkakapcsolatokat és értékes barátságokat alakíts ki. Találkozhatsz szakmai kiállítókkal vagy akár a jövendő munkaadóddal is.

Részvételi díj:


A XLVI. Kémiai Előadói Napok programfüzetét és előadás összefoglalóit itt olvashatja

Határidők és néhány fontos információ:
A konferenciára történő jelentkezés határideje 2023. október 7., az absztraktokat 2023. október 11-ig várjuk a kenszeged@gmail.com email-címre word formátumban.

Templát az absztrakt készítéséhez

Az előadásokra 10 perc áll rendelkezésre, amelyet 5 perc szakmai vita követ. Az előadások bemutatására lehetőség van magyar és angol nyelven is (az absztrakt/közlemény nyelve megegyező az előadáséval).
Az előadás mellett a jelentkezőknek lehetősége van egy 5-7 oldalas közlemény beadására is az előadás alapját képező eredményekből, amelyet ISBN-számmal rendelkező kiadványkötetünkben jelentetünk meg a konferenciát követően. Ezen közlemények beérkezését 2023. november 12-ig várjuk.

Templát közlemény készítéséhez

Szállással kapcsolatos információk

A konferencia támogatói:
       Egis Gyógyszergyár Zrt.
       MTA Szegedi Akadémiai Bizottság
       Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Kémiai Intézet
       Fornetti Kft.

A változtatás jogát fenntartjuk. Amennyiben a fent megnevezett időpontban a rendezvényt ellehetetlenítő korlátozások lépnek érvénybe, a konferencia online formában kerül megrendezésre. A befizetett jelentkezési díj visszatérítésére nincs lehetőség.
Bármilyen további kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken:


MKE Csongrád Megyei Csoport
Vargáné Árok Zsófia, Karádi Krisztina szervezők