Soron következő és legutóbbi rendezvényeink:

Kapcsolat

Dr. Sipos Pál

Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoport

SZTE Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék

6720 Szeged Dóm tér 7.

Telefon: +36 62/ 544 054

Fax: +36 62/ 544 340

E-mail: mkecsmcs@chem.u-szeged.hu

XLI. Kémiai Előadói Napok


A Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja 2018. október 15-17. között rendezi meg Szegeden a XLI. Kémiai Előadói Napokat.Az MKE hagyományos rendezvényére fiatal szakemberek, kutatók, hallgatók és PhD hallgatók jelentkezését várjuk a kémia bármely területét érintő kutatási és fejlesztési munkákkal. A sokéves hagyománynak megfelelően a konferencián kerülnek átadásra a Magyar Kémikusok Egyesülete Nívódíjai is. Az előadások alapját képező anyagok a konferenciát kísérő elektronikus kiadvány formájában is megjelennek. A konferenciára történő jelentkezés és az előadás-összefoglalók leadásának határideje 2018. szeptember 30. A korábbi évek tapasztalatai alapján maximum 100 előadó jelentkezését tudjuk elfogadni, akik kiválasztása a jelentkezés sorrendjében történik majd.

A konferencián való részvétel díja 13000 Ft, Magyar Kémikusok Egyesülete Tagoknak 8000 Ft. A még nem Magyar Kémikusok Egyesülete tagok a http://mke.org.hu/ címen található dokumentumok kitöltésével és a tagdíj befizetésével léphetnek be.A részvételi díj a konferencián való részvétel mellett a konferencia kiadványokat (programfüzet, elektronikus előadás összefoglaló ISBN számmal), a szekciók közötti kávészüneteket, valamint a konferencia nyitónapján tartott bankett díját is tartalmazza. A részvételi díj befizetését a Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja Szeged, K&H Bank Rt. 10200201-28610045-00000000 sz. egyszámlára MKE KEN megjelöléssel kérjük legkésőbb 2018. október 10-ig. A konferenciára az alábbi linken keresztül jelentkezhet:


Jelentkezés a XLI. Kémiai Előadói Napokra

Kérjük, hogy jelentkezési szándékukat a kenszeged@gmail.com-ra történő üzenetben is erősítsék meg, valamint a befizetésről szóló igazolást és az absztraktot is mellékeljék. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (adeladam@chem.u-szeged.hu, kenszeged@gmail.com tárgy: KEN2018)!
A konferencián elhangzó előadások összefoglalóit tartalmazó kiadványt a következő linken keresztül érheti el:

XLI. KEN Előadás-összefoglalók


Az előadásösszefoglaló elkészítéséhez az útmutatót és a templátot, valamint a szállásokkal kapcsolatos információkat itt találják:
       Szegedi szállások
        Templát előadásösszefoglaló készítéséhez
        Útmutató az előadásösszefoglalók elkészítéséhez

A rendezvény támogatói:
       Magyar Kémikusok Egyesülete
       MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza
       Hungarian Chapter of the American Chemical Society
       Szegedi Tudományegyetem

A szervezők
MKE Csongrád Megyei Csoport