Soron következő és legutóbbi rendezvényeink:

Kapcsolat

Dr. Sipos Pál

Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoport

SZTE Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék

6720 Szeged Dóm tér 7.

Telefon: +36 62/ 544 054

Fax: +36 62/ 544 340

E-mail: mkecsmcs@iif.u-szeged.hu

Please read the english call for the XLII. Chemistry Lectures here.

        Abstract template
        Template for conference proceedings


XLII. Kémiai Előadói Napok

A Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja 2019. október 28-30. között rendezi meg Szegeden a XLII. Kémiai Előadói Napokat. Az MKE hagyományos rendezvényére fiatal szakemberek, kutatók, BSc, MSc hallgatók és PhD hallgatók jelentkezését várjuk a kémia bármely területét érintő kutatási és fejlesztési munkákkal. A sokéves hagyománynak megfelelően a konferencián kerülnek átadásra a Magyar Kémikusok Egyesülete Nívódíjai is. Az előadások alapját képező anyagok rövid összefoglalói elektronikus formában is megjelennek. Ezen kívül a jelentkezőknek lehetősége van egy 5-7 oldalas közlemény beadására is, melyet ISBN-számmal rendelkező kiadványkötetünkben jelentetünk meg. Mind az előadások, mind az összefoglalók és közlemények bemutatására lehetőség van magyar és angol nyelven is (az összefoglaló/közlemény nyelve megegyező az előadáséval).
A konferenciára történő jelentkezés, az előadás-összefoglalók és a közlemények leadásának határideje 2019. október 13. A korábbi évek tapasztalatai alapján maximum 100 előadó jelentkezését tudjuk elfogadni, akik kiválasztása a jelentkezés sorrendjében történik majd. A konferencián való részvétel díja 15000 Ft, Magyar Kémikusok Egyesülete Tagoknak 10000 Ft. A még nem Magyar Kémikusok Egyesülete tagok a http://mke.org.hu/ címen található dokumentumok kitöltésével és a tagdíj befizetésével léphetnek be.
A részvételi díj a konferencián való részvétel mellett a szekciók közötti kávészüneteket, valamint a konferencia nyitónapján tartott bankett díját is tartalmazza. A részvételi díj befizetését a Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja Szeged, K&H Bank Rt. 10200201-28610045-00000000 sz. egyszámlára “MKE KEN” megjelöléssel kérjük legkésőbb 2019. október 20-ig.
A konferencia programját az alábbi dokumentumban olvashatja:


A XLII. Kémiai Előadói Napok programfüzete

A konferencián elhangzó előadások összefoglalóit az alábbi dokumentumban olvashatja:


A XLII. Kémiai Előadói Napok előadás összefoglalók

További információt kérhet e-mailben (adeladam@chem.u-szeged.hu, kenszeged@gmail.com tárgy: KEN2019), valamint az alábbi postacímen. Az MKE Csongrád Megyei Csoportja nevében várjuk jelentkezését.


Az előadásösszefoglalók és a közlemények elkészítéséhez a templátokat, valamint a szállásokkal kapcsolatos információkat itt találják:
        Templát előadásösszefoglaló készítéséhez
        Templát közlemény készítéséhez
       Szegedi szállások

A rendezvény támogatói:
       Magyar Kémikusok Egyesülete
       MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza
       Hungarian Chapter of the American Chemical Society
       Szegedi Tudományegyetem

A szervezők
MKE Csongrád Megyei Csoport